Werkwijze - THP VTi en storings specialist | JWA Autoservice Oud-Beijerland

logo
logo
logo
Title
Ga naar de inhoud

U maakt via de e-mail of per telefoon een afspraak met ons voor een onderhoudsbeurt, reparatie of APK keuring.
Op de dag van de afspraak wordt de auto eerst helemaal nagekeken, voordat aan het onderhoud, reparatie of APK begonnen wordt. Hierdoor is duidelijk welke kosten er zijn.
Wij nemen dan contact met u op, zodat u kunt beslissen wat u wel of niet uit wilt laten voeren. Op deze manier weet u van te voren wat de kosten zijn en zijn er achteraf geen verassingen.

Maakt u voor het diagnosticeren van een storing in uw auto een afspraak, dan zullen wij in een gesprek zo duidelijk mogelijk proberen op te schrijven wat de klacht is en onder welke omstandigheden deze zich voor doet. Op het moment dat u de auto komt brengen, zullen wij in de meeste gevallen met u een proefrit maken, om de klacht te kunnen ervaren. Meestal vragen wij u om alle klachten die u heeft met betrekking op de storing te noteren en dit mee te nemen naar ons zodat wij alles goed op papier hebben staan.

Afhankelijk van de afspraken die met u gemaakt zijn, gaan wij met uw auto aan de slag. Komen wij tijdens onze diagnose defecte onderdelen tegen, die een verdere diagnose in de weg staan, of duurt het achterhalen van de storing langer dan gepland, dan zullen wij contact met u opnemen voor overleg.

Op het moment dat wij de oorzaak van uw klacht gevonden hebben, nemen wij weer
contact met u op en doen wij u een reparatie voorstel. Vervolgens zullen wij uw auto repareren, als u daarvoor uw goedkeuring geeft.

U kunt altijd tegen een vergoeding gebruik maken van onze leenauto, tijdens werkzaamheden aan uw auto (mits deze aanwezig is).
Let op voor lastige problemen hebben wij uw auto minimaal 2 tot 3 dagen nodig.

Zonder een goede en juiste diagnose is het niet te zeggen wat het kost. Geen enkele situatie is hetzelfde. Na de diagnose krijgt u van ons een vaste prijsopgaaf. En een duidelijk overzicht wat er nog eventueel tijdens de behandeling naar voren kan komen. Onze prijzen zijn vast en wij zorgen dat uw auto weer als nieuw rijdt.

Wij zullen ook geen prijsopgave door de telefoon geven. Elke reparatie is ook weer anders. Wij vinden het fijn als u langs rijdt zodat we persoonlijk kunnen kijken of een proefritje kunnen maken met u wat er aan de hand is met het voertuig.
Daarna maken wij een prijsopgave.
JWA Autoservice
Karel Doormanstraat 65
3262 PB  Oud-Beijerland
E info@jwa-autoservice.nl
Copyricht ©2019 jwa autoservice - alle rechten voorbehouden
Openingstijden
maandag t/m donderdag 8.00 - 17.30 uur
vrijdag 8.00 - 17.00 uur
zaterdag 9.00 - 12.00 uur
zondag gesloten
Terug naar de inhoud